You found me!

De Autoriteit Consument & Markt bevordert kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten. Kansen voor innovatie, nieuwe producten, diensten en bedrijven. Keuzes voor consumenten, die echt wat te kiezen hebben en durven kiezen. Omdat bedrijven duidelijk zijn over wat zij aanbieden. En consumenten weten wat hun rechten zijn. Hier ligt de sleutel voor goedwerkende markten.

Ter lancering van het nieuwe intranet ontwikkelde Bleck in opdracht van de ACM meerdere visuele tools. Zo werd er een interne bedrijfsfilm ontwikkeld met als doel de organisatie te prikkelen en te informeren over dit nieuwe systeem. Daarnaast werden er een aantal instructie video’s ontwikkeld om daadwerkelijk wegwijs te raken in deze nieuwe digitale omgeving.

Bij de interne bedrijfsfilm wordt de hoofdpersoon, een fictieve medewerker uit de organisatie, centraal gesteld terwijl hij opzoek gaat naar een in zijn ogen nieuwe medewerkster. Gedurende zijn zoektocht komt hij er echter achter dat deze medewerkster niet bestaat en dat haar naam toebehoord aan het nieuwe intranet.

Bekijk hier de website van de ACM.

Project Details