You found me!
12631316_1567075616915871_7141344643942651697_n

Op maandag 1 februari 2016 werd het Sportgala Houten georganiseerd. De sportwereld komt deze avond samen in het theater waar o.a sporters, teams, talenten en vrijwilligers een welverdiende plaats in de spotlight voor hun prestaties en inzet in het jaar 2015  verkrijgen. O.a begeleiding van de olympisch coach Robin van Galen werden diverse mensen in het zonnetje gezet. Bleck Media reikte deze avond als Goudsponsor de prijs uit voor beste sportinitiatief aan het Holland Open Wheelchair Tennistoernooi. Een internationaal toernooi waar diverse nationaliteiten samen kwamen om hun sport te beleven.
“Een prachtig initiatief!” aldus Jörgen van Dongen, medeoprichter van Bleck Media.“Als Bleck Media dragen wij al jaren een warm hart toe aan diverse sportinitiatieven. Het is dan ook zeer hartverwarmend om te zien dat dit mooie initiatief van het rolstoeltennis dit jaar terechte manier in het zonnetje is gezet!”

Het Sportgala Houten is de feestelijke avond waarop sportprestaties, sportaanbod en sportbeleving zo breed mogelijk wordt gepresenteerd. Een avond waarop sporters en sportaanbieders elkaar ontmoeten, van elkaars activiteiten vernemen en ervaring en kennis kunnen uitwisselen.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>