You found me!

Mijn passie voor Storytelling en Visual Storytelling begon toen ik nog een kleine jongen was.
Na vele uren verhalen schrijven en kleine films maken met behulp van mijn vaders camera ben ik uiteindelijk in de mediabranche terecht gekomen. Na een reis door televisie en film land (Universal Pictures, Blazhoffski, Pellicola etc) ben  ik in 2007 met mijn huidige zakenpartner Steven Willems Bleck Media gestart.
Hierbinnen slaan wij met ons een team de brug tussen creatief en zakelijk.
We nemen mensen mee in de wereld van Visual Storytelling. De essentie van een goed, menselijk verhaal vertalen naar marketing en communicatie. Het werken met creatieve talenten vraagt een andere aanpak dan men in het bedrijfsleven gewend is. Door mijn ervaringen in beide werelden kan ik binnen Bleck het beste naarvoren halen.